logo

Fazilet Hanım ve Kızları 50.Bölüm Final izle

Özet: Fazilet Hanım 50.Bölüm Final izle 9 Haziran 2018 tarihli star tv dizisi full hd olarak Fazilet hanım son bölüm izle tek parça izlemeniz için burada.

Fazilet Hanım son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 11/06/2018
aleyna demiş ki;
en başından beri hazan ve yağız için izliyordum diziyi. yağız bu dizideki en zeki ve en masum karakterdi. hazan ile olan aşkları çok etkileyiciydi. sonunda tüm çektiklerine rağmen kavuşmalarına çok sevindim. birbirleri için doğru kişiydiler. sinan"ın en sonunda layığını bulmasına da çok sevindim. sonlara doğru bu kadar kötü birine dönüşmesi ,uğradığı ihaneti bahane ederek bütün ailesini mahvetmesi çok üzücüydü. selin ve sinan egemen ailesinin yüz karaları. selin"in herkese çektirdiği o kadar şeyden sonra hatasını kabul etmeden ölmesindense hapislerde çürümesini tercih ederdim. gökhan ve yasemin"in aşkı yaşadıkları onca şeye rağmen bitmedi ve yasemin sonunda anne olmayı öğrendi . bu çok mutlu edici. nil ve ece "nin de kendi hayatlarına bakması ve sinan ve yasin"i unutmaları gurur verici. sonunda akıllandılar ve kendi yollarına baktılar. fazilet yaşadığı ve yaşattığı onca kötü şeye rağmen çok iyi bir anneydi ve sonunda kızları da kendisi de mutlu bir hayat yaşadı. en çok da hazan ve yağız"ın tüm engelleri aşıp , tüm zorlukları geride bırakıp birbirlerine tutunmaları etkiledi beni. bu dizi çok etkileyici ve her bölümü unutulmazdı.
3 hafta önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Fulya demiş ki;
Bence hazım hariç sonu çok güzel buldum.fazilet karakterine laf edenler olmuş,sanırım pek anlamışlar...arada kafanızı verin gözleriniz görmesin sadece.mantikli bir sondu devam edilse seve seve izlerdim.
2 yıl önce
10   1

Asu demiş ki;
Bu hikaye de en çok yağız’a üzüldüm... Her bir bölümü kaç kere izledim bilmiyorum artık ezberledim hepsini sadece yağız için izledim... Yağız karakterine can veren çağlar Ertuğrul, yağız karakteri ile kalbime taht kurdu... yolun hep açık olsun çağlar ❤️
3 yıl önce
61   3

Sevgi demiş ki;
Hazima yazik oldu. Ece iyi etti Yasine yüz vermedi. Edgü, Dora, mira, tutturmuslar cirkin ördek hazan diye. Carsamba pazari suratlari cokmu güzel acep. Biraz oksijen lagzim.
16.06.2018 - 00:07
24   3

dora demiş ki;
bence Gökhan Yasemin gibi kötünün kötüsü birin kabul etmeyecekti.....Sinan ektigini buldu.Aferin NIL'E onu reddetti...Hazan Yagiz ehhh...Hazan#a Annesi sürekli "cirkin Ördek" dediydi... Ayrica bende yüzünü anlamsiz buluyordum. Fazilet döndü dolasti VAROS Mahallesine döndü.Kendi hikeyesi kini ve ihtiraslari kac kisiye zarar verdi ama karli cikan yine iyiler oldu.. kerimede cok kötü biriydi.Hazimda cok hatalar yapmis. Ece Annesinin istedigi yerde yakinda Yasine döner.Selinin ölmesi super oldu.Akillarda kalacakj bir dizi degildi Yinede yollari acik olsun
14.06.2018 - 10:10
7   11

mimi demiş ki;
Nil ve Sinan olmadi, cok da iyi oldu. Nil Sinan'i haketmisti de Sinan Nil'i haketti mi acaba? Hazim beye en sonunda inme indirdiler olacagi buydu, gercek hayatta boyle cocuklara, kizinin gozunun onunde olmesine kac baba dayanir sonucta.
12.06.2018 - 05:21
13   2

Nikita demiş ki;
baslarda bende hazan ve yagiz olmaz diyordum. hazan ve sinanin uyumu cok iyiydi. ama alistik hazan ve yaziza. hazanin neresi cirkin, anliyamadim. deniz baysal cok güzel bir kadin. ece hukuk okuyor, yasemin ve gökhan tam bir aile oldular, birde cocuk bekliyorlar, gökhan ömrüme iyi bir baba olmus. ayrica gökhan sirketi yeniden büyütüyor. hazimin sonuna cok güzüldüm. fazilet hanimi bende cok hirsli buluyordum. meger onunda bir hayat hikayesi varmis.
10.06.2018 - 16:14
22   2

Tuğba demiş ki;
Nil ve sinan neden olmadı ki?sinanı o kız haketmişti. Bence Yasemin ve Hazan en şanslı aşkta kazandılar. Hazım bey hiç haketmedigi kadar kötü bir durumda keşke Eceyle evlilikleri sürseydi çok asil bir adamdı. Selin layığını buldu. Yağız ve Hazanın olmasını doğru bulmadım. Ayrıca Özgür resmiyette kimin siyadını taşıyor?
10.06.2018 - 09:32
2   16

mira demiş ki;
herseye maydanoz olan paragöz fazilet ve saftrik kizlari koskpca aileyi bozguna ugrattilar. hele cirkin ördek hazan resmen hataliydi...Neyse iyiki bitti
09.06.2018 - 22:43
15   22

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler